23948sdkhjf

Dansk Schneider-topchef tager plads i Synergis bestyrelse

Schneider Electrics danske CEO, Thomas Träger, indtræder i interesseorganisationen Synergis bestyrelse. Det fortæller Synergi i en pressemeddelelse.

Udover Schneider Electric består Synergi af Danfoss, Grundfos, Rockwoll, Velux, Dansk Energirådgivning, Boligselskabet Sjælland, SustainSolutions, Strøjer Tegl og WindowMaster.

- Schneider Electric og Synergi deler ambitioner om et Danmark og en verden med et smartere energiforbrug. Vi har allerede et stærkt hold, men med Schneider Electric får vi en særligt erfaren global spiller inden for grøn omstilling via intelligent energistyring, siger Katrine Bjerre M. Eriksen, direktør i Synergi.

Bestyrelsens øvrige medlemmer tæller erfarne folk fra Danfoss, Grundfos, Rockwoll og Velux, samt tidligere minister og Europa-Parlamentariker Bendt Bendsen, der er formand for bestyrelsen.

Men Schneider Electric udfylder en manglende brik i form af konkrete teknologier til energioptimering af bygninger, der har det største potentiale i forhold til at reducere CO2.

- Vi ved af erfaring, at der kan hentes massive energibesparelser ved at invitere teknologien indenfor. Her taler vi ikke kun mindre CO2-udledning og lavere elregninger, men også bedre indeklima og trivsel, som ultimativt også har økonomiske gevinster. Alligevel er vi milevidt fra at indfri de grønne potentialer i bygninger – også i Danmark, siger Thomas Träger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094