23948sdkhjf

Yndet webshop samler svar i nyt videnscenter: ESD er altså super komplekst

Hos den højt specialiserede leverandør af ESD-sikring, Zenitech, har den tekniske rådgivning i forhold til "Electro Static Discharge" altid spillet en hovedrolle i dialogen med eksisterende og potentielle kunder.

Via den relativt høje trafik på hjemmesiden kan Zenitech se, at mange researcher tekniske oplysninger og specifikationer på produkter. Hvis man googler "ESD sikring" eller "ESD beskyttelse", så er første forslag Zenitech.dk.

For at imødekomme de mange interesserede læsere opretter Zenitech nu et decideret videnscenter på sin hjemmeside, hvor man kan finde svar på en række basale spørgsmål.

- ESD er meget komplekst og for os handler det om, at kunderne får de rigtige produkter til at løse den problematik, som de står med, forklarer Claus Hillker, der arbejder som ESD-tekniker hos Zenitech. Det er ham, de ellers skarpe sælgere stiller videre til, når der virkelig skal nørdes i detaljen, og ham, der står for onsite-rådgivning.

Zenitech har en forholdsvist velassorteret webshop og for branchen det lidt aparte, at der er priser på alle varerne. Så en kunde kan egentlig betjene sig selv fra start til slut, uden som sådan at være i direkte kontakt med en sælger eller en tekniker.

- Så det handler i høj grad om at forsøge at klæde kunderne på, inden de bestiller, men måske også om at forklare, at ESD-sikring er et område, hvor der er mange faktorer, der spiller ind og ikke to udfordringer, der er ens, siger Claus Hillker. Det er ham, der er hovedforfatter i videnscenteret, der over tid bliver udvidet med nye indlæg og vinkler.

- Man kan jo sagtens bare købe en masse ESD-sikring, men det er jo ikke sikkert, at det løser hele opgaven. Eller også kunne man måske have løst problemet billigere end med det, man fik købt, siger Claus Hillker.

Tit er der enkle svar

Zenitech har ikke ambitioner om, at det nye videnscenter skal kunne give fuldkomne svar på alle tænkelige scenarier. Men man har forsøgt at gøre tingene overskuelige ved at inddele i tre hovedemner: 1. Den teoretiske del, som omhandler de aktuelle normer indenfor ESD-sikring. 2. Den praktiske del, som omhandler målemetoder og grænseværdier i praksis. 3. Tekniske artikler, som omhandler specifikke problemstillinger

- Ofte vil det nok vise sig, at der er behov for on-site rådgivning, men tit er det også ret enkle svar, der kan hjælpe kunderne videre i deres egen løsning af et problem, lyder det fra Claus Hillker, der i øvrigt understreger, at alle fortsat er velkomne til at kontakte Zenitech på telefonen uagtet, at der nu er kommet et videnscenter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094