23948sdkhjf

Demant øger forventningerne efter stærkt kvartal

Markedet er i bedring. Sådan lyder analysen, og det kan læses i Demants netop offentliggjorte kvartalsregnskab for Q1.

- Indtil nu er vores antagelser om bedring og vækst som minimum blevet bekræftet, idet vores kernemarked for høreapparater og hørebehandling har oplevet fremgang i mange lande, ikke mindst i Frankrig og USA, siger Søren Nielsen, CEO for Demant i en selskabsmeddelelse.

- Vi er meget glade for at se, at vores kunder viser stor interesse for vores nye løsninger, og at vores seneste flagskibsprodukter, Oticon More og Philips HearLink, klarer sig rigtig godt, hvilket har øget vores markedsandel. Derudover er vores Diagnostics-forretning i rigtig fin form og opnår resultater, der både overstiger vores forventninger og overgår konkurrenternes, siger Søren Nielsen.

Demant forventer nu en organisk omsætningsvækst for 2021 på 24-28 procent. Før var forventningen 23-27 procent. På driften øges forventningerne også. Fra et niveau mellem 2,85 - 3,15 milliarder kroner forventer Demant nu at realisere 3,0 - 3,3 milliarder kroner (EBIT.)

- I år har vi indtil videre realiseret omkostningsbesparelser på det forventede niveau, og vores stramme omkostningsstyring har sammen med det øgede salg resulteret i, at vi nu kan løfte vores forventninger til både omsætning og overskud for året, siger Søren Nielsen.

- Omtrent et år efter den værste krise, vi nogensinde har set i vores industri, er jeg meget stolt over at konstatere, at Demant-koncernen er i rigtig god form, og at vi har været i stand til at drive vores virksomhed og opnå flotte resultater under meget dynamiske markedsforhold. Alt sammen takket være dedikerede medarbejdere og det værdifulde samarbejde med vores kunder, siger topchefen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093