23948sdkhjf

RTX Telecom skifter navn

Den nordjyske virksomhed skifter nu navn for bedre at reflektere sin spændvidde inden for trådløse kommunikationsløsninger.
RTX Telecom A/S skifter navn til RTX A/S.

Det meddeler den nordjyske virksomhed i dag med et ønske om bedre at reflektere egen spændvidde inden for trådløse kommunikationsløsninger som begrundelse.

- Vi udvikler og producerer stadig mange telekom-relaterede produkter, men de er kun en del af vores samlede udbud i dag, siger Jesper Mailind, adm. direktør i RTX, og fortsætter:

- Vi finder det derfor mere passende at have et neutralt firmanavn, samtidig med at vi understreger vores ekspertise inden for trådløse teknologier med sloganet: ”Wireless Wisdom”.

En del af teleklyngen
RTX Telecom blev dannet i 1993 i miljøet omkring Aalborg Universitet og den nordjyske teleklynge.

Teleklyngen blev dog hårdt ramt af det såkaldte ”Dotcom-krak” omkring årtusindeskiftet, og mens virksomheder som Motorola og Texas Instruments efterhånden forsvandt fra det nordjyske landkort, forblev RTX og videreudviklede kompetencerne.

Foruden telekom-relaterede produkter beskæftiger RTX sig således i dag med alt fra asset tracking og trådløs audio over sundhedsplejen til gaming og M2M.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094