23948sdkhjf

Afdelingschef forfremmes til direktør for HE Marine

Gert Balling har pr. 1.juni overtaget posten som direktør i virksomheden HE Marine A/S efter Thomas Lyhne. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Efter en periode præget af corona situationen og Brexit er HE Marine nu inde i en ny og vigtig fase med fokus på at skabe de rette rammer for den fortsatte optimering af virksomheden. Det er i den forbindelse, at Gert Balling tiltræder som direktør. Han har siden september 2020 været ansat i HE Marine som afdelingschef for forretningsområdet Danske Havne og tager nu det fulde ansvar for virksomheden.

Gert Balling har tidligere bestredet stillinger som driftsdirektør i en stor el- og elektronikvirksomhed samt CEO for rederier i det blå Danmark. 

- Gert Balling har HE Marines DNA i rygmarven og er en meget kompetent og respekteret leder. Han er det helt naturlige valg som direktør i denne vigtige periode, siger Kaj Lindvig, bestyrelsesformand i HE Marine. 

HE Marine A/S er international totalleverandør af elektronik og elinstallationer til det maritime erhverv. Virksomheden har afdelinger i flere byer, mens hovedkontoret ligger i Hanstholm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078