23948sdkhjf

På den igen: Børs-slettet greentechselskab forsøger at rejse ny kapital

Greentech-virksomheden Green Impact Ventures, tidligere Waturu Holding, forsøger sig med ny kapitalrejsning.

Pengene skal tilføres holdingselskabets tre datterselskaber hhv. Waturu, Aquaturu og Watgen Medical, idet ”…potentialet i det tre datterselskaber er intakt,” fremgår det af en selskabsmeddelelse.

Holdingvirksomheden blev i august måned blev ekskluderet fra fondsbørsen Nasdaq First North på grund af – ifølge børsens undersøgelseskommission – 11 brud på Nasdaqs First Norths reglement.

Ny kapitalrejsning

Nu agter virksomheden imidertid at rejse 8 millioner kroner via udstedelse af aktier i løbet af oktober måned. I følge selskabet er der allerede fortegnet for 2,25 millioner kroner med positive tilsagn fra flere investorer inklusiv den nuværende ledelse.

Kapitaltilførslen skal udover investeringer i datterselskaberne sikre at selskabet har arbejdskapital til minimum 12 måneder, som umildbart er det eneste krav selskabet pt. Ikke opfylder, for at kunne få aktierne optaget til handel på et andet børsmarked.

Den målsætning vil bestyrelsen forsøge at indfri i løbet af 2022, således at der igen er en aktiv kurs, og at aktierne kan handles effektivt, står der i selskabsmeddelelsen.

Selskabet oplyser desuden, at det i samarbejde med et coorporate finance selskab er gået i gang med at undersøge mulighederne for at optage lån på 15 millioner kroner til mere vækst i selskabet. Desuden har virksomheden et tilgodehavende hos Skat på knap 4 millioner kroner. 

Om Green Impact Ventures  A/S
Green Impact Ventures A/S er en teknologi-virksomhed, som udvikler innovativ vandteknologi.

Datterselskabet Aquaturu A/S udvikler behandling af vand til fiskeopdræt.

Watgen Medical A/S udvikler et medico-device, der behandler og sterilserer vandhanevand til brug i medicinalindustrien. 

Waturu udvikler en vandvarmer til fx boligforeninger, der varmer vandet umiddelbart før brug for at undgå tab af energi ved cirkulation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093