23948sdkhjf

Holstebro-virksomhed bygger til for femte gang

Der er travlt på BV Tekniks fabrikker i Holstebro. Så travlt, at virksomheden nu barsler med endnu en udvidelse, så produktionen kan følge med.

Det fortæller Bjarne Vennegaard, direktør i BV Teknik, til Electrnic Supply.

- Helt konkret drejer det sig om 800 kvadratmeter. Vi mangler i høj grad plads, og det bliver femte gang, vi skal udvide her på adressen, siger Bjarne Vennegaard.

Han fortæller, at det er selve produktionen, der skal udvides, og at de 800 kvadratmeter skal bygges sammen med den eksisterende produktionshal. 

- Vi er ved at planlægge byggeriet, men vi er ikke i gang endnu. Vi håber, det står færdigt en gang næste år, siger Bjarne Vennegaard.

Andet byggeri på 18 måneder

Første tilbygning kom til omkring år 2000, og seneste udvidelse skete for 1½ år siden. Men nu er virksomheden allerede vokset så meget, at der skal flere kvadratmeter til.

Og det begynder også at knibe med plads på selve matriklen.

- Der er plads på grunden til denne udvidelse, men derfra ved jeg ikke, hvad jeg gør, griner Bjarne Vennegaard.

Han tilføjer:

- Men mon ikke det her byggeri holder lidt tid, siger han.

Fordoblet resultat

Virksomheden udvikler maskiner til industrivirksomheder, der arbejder inden for en bred vifte af forskellige brancher. En stor del af de avancerede maskiner fra virksomheden på Nybo Bakke i Holstebro ender hos bilbranchen og hos plastbranchen.

Og særligt hos bilbranchen er der travlt for tiden. Og det skæpper godt til i kassen hos BV Teknik, der ser ud til at præstere et overskud i omegnen af 8 million kroner i år – hvilket er over en fordobling fra sidste år, hvor resultatet efter skat lød på knap 3,5 millioner kroner.

BV Teknik er stiftet i 1991 af Bjarne Vennegaard og har i dag 23 ansatte.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.204