23948sdkhjf

Hvis der kom en større spiller forbi: Demant i opkøbstanker

Topchefen hos høreapparatproducenten Demant Søren Nielsen har udpeget nogle af grundelementerne i koncernens vækststrategi for de kommende år. 

Fremtiden byder derfor på både produktudvikling og opkøb, skriver dagbladet Børsen.

Målet er at vokse hurtigere end markedet, hvilket også er lykkedes Demant år efter år, hvorfor grundmodellen for vækst fastholdes. 

På den ene side skal væksten komme fra forskning og udvikling på tværs af koncernen. På den anden side er der opkøb på programmet. 

Og her er topchefen ikke afvisende – hverken over for de små opkøb eller de lidt større. 

Demant går overvejende efter bolt-on-opkøb, hvor der købes op i lande, hvor selskabet allerede driver butikker. En sjælden gang vil der være mulighed for at købe andre fabrikanter. 

Søren Nielsen fortæller at opkøbsmulighederne er i mindre skala. Han vil dog reagere hvis der skulle komme en større spiller forbi.

- Vi er også altid interesserede, hvis en af de store skulle komme, men det kan man ikke planlægge med. Tiden må vise, om der er appetit på sammenlægning i vores industri. Der er masser af logik, der taler for det, men der skal jo både være en interesseret køber og sælger, siger Søren Nielsen til avisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063