23948sdkhjf

SEC DataCom og CSIS Security Group i tæt samarbejde

SEC DataComs forhandlere får nu mulighed for at markedsføre tre produkter fra CSIS Security Group.
CSIS Security Group A/S har indgået aftale med SEC DataCom A/S omkring distribution af CSIS’ software til forhandlere i Skandinavien.

Dermed får SEC DataComs forhandlere mulighed for at markedsføre de tre produkter Heimdal Security Agent, Secure DNS samt Threat Detection. Særligt førstnævnte produkt, der beskytter computerne i virksomheden ved at foretage en nem automatisk softwareopdatering (patching), webfiltrere når medarbejderne anvender internettet, sikker netbank samt malware detektion, forventer begge parter meget af.

- Ved at få den mest succesrige distributør af it-sikkerhedsprodukter i Skandinavien til at markedsføre vores produkter, forventer vi en væsentlig større udbredelse end vi ville være i stand til at opnå ved egen hjælp. Vi er faktisk stolte af, at SEC DataCom har valgt os, siger Morten Villekjær, adm. direktør hos CSIS.

Hos SEC DataCom udtaler salgsdirektør Lars Juul Grejsen, at SEC DataCom er utroligt glade for at kunne introducere en leverandør som CSIS.

- Vi betragter CSIS som en af de mest innovative it-sikkerhedsspecialister i Nordeuropa og glæder os til at introducere et så spændende og banebrydende produkt til kanalen. CSIS har allerede vist deres store styrke ved bl.a. at beskytte en lang række bankkunder fra trojanen ”Banktexeasy”, så måske kanalen allerede har truffet CSIS. Vi mener derfor, at kommende CSIS partnere kan se frem til en gylden forretningsmulighed med et ganske unikt og innovativt produkt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062