23948sdkhjf

Delta klar til at åbne nyt domicil

Den 31. maj slås dørene op til den endelige åbning af Deltas nye faciliteter nær Aarhus.
Om mindre end to uger er Delta klar til at slå dørene op til de nye faciliteter nær Aarhus.

- Man fornemmer på lang afstand, at her oser af viden. Og i den første bygning, man møder, har Delta i alt 2000 m2 areal indeholdende otte testrum, der kan måle forskellige enheder inden for akustik og EMC – specielt sidstnævnte stiller grundet de seneste års udvikling store krav til testfaciliteter, lyder den forventningsfulde beskrivelse i teknologivirksomhedens eget nyhedsbrev.

Her beskrives de nye faciliteter mere detaljeret således:

- Det vil sætte helt nye standarder for fremtidige test med op til otte forskellige testrum med dertilhørende nyeste faciliteter. Domicilet vil bl.a. indeholde Danmarks første EMC-reverberation kammer samt et 10 m EMI-rum.

Læs også: Delta får nyt domicil med EMC-Lab

Opførelsen har været undervejs i et års tid.

- Udviklingen er gået utrolig stærkt i de senere år og særligt inden for Electromagnetic Compatibility. Alle mennesker har i dag en eller flere elektroniske enheder, som gerne skulle fungere uafhængigt af hinanden og ikke mindst uden at intervenere med hinanden. Hvis vi tænder for mobiltelefonen skal det ikke påvirke andre elektroniske komponenter omkring os, siger Claus Schleiter, vice president i Delta Test & Consultancy.

Han fortsætter:

- At være en del af denne proces med at opføre et så moderne testcenter har været utrolig spændende, og jeg er sikker på, at vi i det nye domicil vil tiltrække mange interessante virksomheder fra såvel indland som udland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218