23948sdkhjf

Welltec stormer frem

Boreselskabet Welltec, der er en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder, forsætter sin voldsomme vækst.
Ledelsen i Welltec regner efter første kvartal med, at omsætningen i 2012 vil nå 1,55 milliarder kroner, hvilket er 100 millioner mere end, hvad de meldte ud ved årsskiftet.

- Vi kom ud med et forsigtigt konservativt skøn for året, og nu kan vi godt sige, at det ser pænere ud, siger stifter og adm. dirketør i Welltec, Jørgen Hallundbæk, til Børsen.

Welltec, der blev stiftet i 1994, udvikler og producerer avanceret boreudstyr til olieselskaber.

Robotter skyld i succesen
Driftsindtjeningen udgør næsten halvdelen af omsætningen i Welltec, og den meget høje rentabilitet hænger sammen med, at Welltec har udviklet en teknologi, hvor robotter kan øge den mængde af olie, det er muligt at udvinde fra felterne. Det skriver Børsen.

Det er begrænset, hvad der er tilbage i oliefelterne rundt omkring i verden, og kan man hente få procent ekstra olie op, kan det dreje sig om mange milliarder kroner. Derfor er Welltecs teknologi så værdifuld.

Og derfor er Jørgen Hallundbæk da heller ikke bange for at love meget høje vækstrater i de kommende år.

- Det ser pænt ud længere frem. Vi sigter mod pæne vækstrater, og det kan godt bliver højere end 25 procent om året, siger han til Børsen.

Virksomhedens voldsomme vækst afspejler sig også i medarbejderstaben, der nærmer sig de 1000 ansatte. Alene siden nytår er mere end 100 nye medarbejdere stødt til.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078