23948sdkhjf

Kommer af den sorte liste: Welltec drosler ned i Rusland

På Yale School of Management redigerer man en liste over en række virksomheders aktiviteter i Rusland set i lyset af krigen i Ukraine. Det skriver Børsen

Listen graduerer virksomhederne i forhold til deres handlinger i Rusland. Karakteren F gives til de virksomheder, der fortsætter uændret, mens karakteren A gives til de virksomheder, der trækker sig helt ud af landet.

Indtil for få dage siden var Welltec, der leverer brøndteknologi til oliebranchen, at finde i F-kategorien. Derfor tog administrerende direktør Peter Hansen kontakt til Yale.

- Efter vores opfattelse skulle vi aldrig have været placeret i F-kategorien, da vi jo netop i begyndelsen af marts stoppede for nye investeringer i Rusland. Dette var Yale ikke klar over, da de vi ikke havde gjort årsrapporten for 2021 offentligt tilgængelig efter bestyrelsens godkendelse den 29. marts og til endelig formel godkendelse på vores generalforsamling den 10. maj. De har nu fået adgang til vor årsrapport for 2021, skriver han i en mail til Børsen.

Welltec henter under 10 procent af sin omsætning i Rusland, og Peter Hansen forklarer, at man allerede har reduceret sit aktivitetsniveau med 10 procent og over de kommende måneder vil reducere med 20-30 procent.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/udland/danske-welltec-kommer-fri-af-yales-sorte-ruslands-liste?utm_source=welltec&utm_medium=row_1&utm_campaign=list_1

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Demant vokser 10 procent trods svære betingelser
Google lancerer chatrobot i konkurrence med Microsoft
Midtjyder opkøbt af kapitalfond
RTX laver bedste kvartalsresultat nogensinde
6 millioner til robotundervisning ”ud af huset” på hele Fyn
Dansk brændscelleproducent slår sig på stationær elproduktion
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.125