23948sdkhjf

Dansk IT-leverandør køber op i Tyskland og Schweiz

Den viborgensiske IT-leverandør Cornator køber majoriteten af aktierne i tyske HSG Hanse Solutions. Det fortæller Cornator i en pressemeddelelse.

Cornator A/S har købt 60 procent af aktierne i HSG Hanse Solution og dermed også i datterselskabet HSG Hanse Solution Switzerland.

Det tyske og schweiziske selskab bliver dermed en del af TRIMIT-koncernen, som udover Cornator A/S tæller de udenlandske datterselskaber Cornator Norge og Cornator Holland.

HSG Hanse Solutions beskæftiger 15 medarbejdere i Hamborg, Köln, Krefeld samt i Zürich-området. Selskabet har været partner i TRIMIT i mere end ti år og primært arbejdet med TRIMIT og handelssoftwareløsningen LS Retail.

- De fire ejere af HSG Hanse Solutions, Christopher Haehne, Uwe Schaub, Sven Grage og Carsten Weege, fortsætter alle forretningen som hidtil, men som fuldgyldigt medlem af koncernen. Vi kender dem som gode og dygtige mennesker med meget høje kompetencer, som vil passe perfekt ind i vores organisation, siger Finn Kjærgaard, bestyrelsesformand for både Cornator og Trimit.

Med Trimit-koncernen i ryggen er målet nu at tage de næste skridt på vækstrejsen i Tyskland, Østrig og Schweiz.

- Vi ser virkelig frem til et endnu tættere samarbejde om at skabe yderligere vækst på DACH-markedet, hvor behovet for vores ERP-løsninger er enormt, siger bestyrelsesformand Finn Kjærgaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093