23948sdkhjf

Skifter navn for at sikre internationalt brand

Cornator skifter navn for at samle alle selskaber i Trimit Group.

Det fortæller Trimit i en pressemeddelelse.

Navneændringen sker som led i en strategi om at forene alle tilknyttede selskaber i Danmark, Norge, Tyskland, Schweiz og Holland i en international koncern for at opnå en større gennemslagskraft.

Trimit er langt fra et ukendt navn i Cornator-regi. Navnet har i adskillige år betegnet it-løsningen Trimit, som henvender sig branchespecifikt til virksomheder inden for mode, møbler, livsstilsprodukter og produktion. 

- Vi har sat gang i en større rebranding for at stå stærkere og mere entydigt i et bredtfavnende brand. Vi vælger at gå med navnet Trimit, som fungerer bedst internationalt og er et anerkendt og udbredt navn blandt vores partnere og kunder, forklarer Carsten Hedemann, CEO for Trimit Group.

Han tiltrådte den 1. januar 2022 netop for at forene alle selskaber i Trimit Group og lede dem efter en samlet strategi.

Fordele trumfer nostalgi

Navnet Cornator har eksisteret siden virksomheden blev grundlagt i 1990, så det er ikke uden en del overvejelser, at man nu vælger at udskifte det.

- Det er klart, at der er meget historik og nostalgi forbundet med et virksomhedsnavn. Til gengæld vil navneændringen markere starten på et nyt kapitel med mange fordele af både praktisk og taktisk karakter. Der er en indlysende fordel forbundet med én samlet kommunikation i stedet for at operere med flere brandnavne med tilhørende forpligtelser og omkostninger forbundet med at administrere, markedsføre og organisere dem, siger Carsten Hedemann.

Datterselskaberne Cornator A/S i Danmark, Cornator Norge, Cornator Holland og de for nyligt erhvervede selskaber HSG Hanse Solution i Tyskland og Schweiz vil skifte navne til henholdsvis Trimit Denmark, Trimit Norway, Trimit Netherlands, Trimit Germany og Trimit Switzerland. Ligeledes vil udviklingsselskabet, som i dag slet og ret hedder Trimit, blive til Trimit Solutions. 

Processen forbundet med at ændre navne til Trimit er skudt i gang, men virksomheden forventer først at være helt på plads med alle ændringerne i løbet af maj eller juni 2022.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141