23948sdkhjf

Randers-virksomhed fusionerer ind i Picca-familien

Picca Automation, der for nylig blev opkøbt af kapitalfonden Axcel, vokser i omfang og får nu igennem fusionen med Randers-virksomheden PD-Automation sin femte afdeling i Danmark.

- PD-Automation er kendt i markedet som en kompetent automationspartner og sammen kan vi styrke både kapacitet og kompetencer i vores fremtidige projekter. Vi har længe haft et godt samarbejde og ser store fordele ved at PD-Automation nu bliver en del af Picca. Vi glæder os til at udbygge de eksisterende kunderelationer ved fortsat at levere gode løsninger med endnu flere muligheder, siger Henrik Jensen, CEO for Picca Automation, i en pressemeddelelse.

Deler samme værdier

PD-Automation, der er etableret i 2012, skifter med fusionen navn til Picca Automation, men fastholder alle sine aktiviteter i Randers. Virksomheden leverer programmering af komplette styresystemer til enkeltstående specialmaskiner, komplekse maskinanlæg og avancerede procesanlæg.

Om Picca Automation:

Picca udvikler styringssoftware til automation hos en lang række proces- og produktionsvirksomheder indenfor energi-, pharma-, industri- og fødevaresegmenterne.

Virksomheden blev grundlagt i 1988, hvor blot en håndfuld medarbejdere åbnede automationshuset i en beskeden portnerbolig på Turbinevej i Herlev.

- Fusionen med Picca er et naturligt skridt i vores videre udvikling. Vi kender Picca og det har været en vigtig parameter, at vi deler samme værdier i forhold til kundeloyalitet og medarbejdertilfredshed. Vi glæder os over, at vi sammen bliver en endnu stærkere partner for vores kunder, samtidig med at vores medarbejdere sikres de bedste muligheder for udvikling, Per Danielsen, direktør for PD-Automation. Sammen med de øvrige hidtidige ejere, vil han fortsat lede afdelingen i Randers.

Med fusionen får Picca Automation sin femte afdeling i Danmark. Udover Randers, så er virksomheden repræsenteret i Søborg, Silkeborg, Troldhede og Thisted med i alt 115 medarbejdere.

I forbindelse med Axcels opkøb af Picca Automation i starten af januar formulerede man ambitionen om at skabe nordens førende automationshus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.098