23948sdkhjf

Kapitalfonden Axcel køber danske specialister i automation

Kapitalfonden Axcel har overtaget aktiemajoriteten i softwarevirksomheden Picca, som nu skal vokse udover Danmarks grænser og blive til nordens førende automationshus. Det beskriver Picca Automation i en pressemeddelelse.

- Vi ser store fordele for vores kunder og medarbejdere ved at opbygge nordens førende automationspartner med fokus på bæredygtige og robuste automationsløsninger samt ny teknologi, siger Henrik Jensen, partner og CEO for Picca.

Automation er i kraftig vækst grundet et øget fokus på bæredygtig produktion, stigende krav til validering og dokumentation.

Picca har med stor succes etableret sig med fokus på automatisering og industri 4.0’s teknologier, herunder Big Data og IIoT.

- Vi oplever en høj efterspørgsel på vores løsninger og er stærkt positioneret til at vækste i fremtiden. Axcel har stor erfaring med udvikling af nordiske selskaber og med Axcel ombord kan vi sætte mere fart på vores igangværende udviklingsagenda, siger Henrik Jensen.

Ejere og ledere i Picca vil fortsætte som hidtil og vil beholde en betydelig ejerandel, mens Axcel altså vil tegne sig for aktiemajoriteten.

- Vi kender automationsbranchen godt og er overbeviste om det fremtidige vækstpotentiale. Vi ser store fordele ved at opbygge en stor nordisk automationspartner og vi glæder os over partnerskabet med et af Danmarks førende automationshuse og Picca Automations dygtige og dedikerede medarbejdere, siger Christoffer Müller, partner hos Axcel.

Om Picca Automation

Picca Automation er et software hus som udvikler styringer til produktion og procesanlæg. Picca arbejder for en lang række kunder indenfor områderne miljø & energi, pharma, industri samt føde & drikkevarer.

Picca består af 100 medarbejdere med afdelinger i Søborg, Silkeborg, Troldhede og Thisted.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125