23948sdkhjf

Europæisk forsvar køber for 200 millioner kroner headsets

Den danske producent af missionskritisk kommunikationsudstyr, Invisio, har igennem det engelske datterselskab Racal Acoustics, noteret en ordre på 275 millioner svenske kroner, hvor der dog ikke er garanteret en volumen.

Det fortæller Invisio i en børsmeddelelse til Nasdaq i Stockholm.

Ordren, til et ikke offentliggjort europæisk forsvar, er en rammeaftale over de næste fem år. Produktet er det nye og avancerede RA4000 Magna CVC-headset (Combat Vehicle Crewman), som også det danske forsvar indledningsvist bestilte for godt 30 millioner kroner af for knapt et år siden.

- Vi er meget tilfredse med succesen for det nye RA4000 Magna headset. Der er ingen tvivl om, at det er en markedsledende løsning til støjfyldte køretøjsmiljøer. Vi ser nu meget frem til at tage fat på en række igangværende og fremtidige moderniseringsprogrammer med denne kommunikationsløsning, siger Lars Højgård Hansen, CEO for Invisio.

Invisio købte i januar 2021 den engelske virksomhed Racal Acoustics, som beskrives som en verdensførende leverandør inden for kommunikationsløsninger og høreværn. Prisen for den London-baserede virksomhed var 170 millioner svenske kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125