23948sdkhjf

Tommerup Elektronik mere lønsom

Indtjeningen steg mærkbart hos den fynske elektronikleverandør, som havde et fint 2011.
Tommerup Elektronik – som leverer elektronik til maskinindustrien samt søsterselskabet Inno-Sign A/S – kom ud af 2011 med et overskud på 720.000 kr., hvilket er en forbedring på 40 procent i forhold til det forgangne regnskabsår.

Udviklingen og produktionen til Inno-Sign udgør en stor del af forretningen for Tommerup Elektronik, som desuden nyder godt af at have mange og forskellige samarbejdsaftaler.

- Underleverandørerne er i kraft af deres forskellighed og størrelser med til at sikre stabilitet samt udvikling af selskabet, konstaterer ledelsen i årsrapporten.

Tommerup Elektronik A/S blev i august 1984 stiftet som en udviklings- og produktionsvirksomhed, mens Inno-Sign A/S blev stiftet i år 2000 som en salgsvirksomhed med elektroniske informationsskilte som kerneområde.

I maj 2009 gennemførte de to virksomheder et generationsskifte, hvor Ole A. Rørdam Larsen overtog posten som administrerende direktør i Tommerup Elektronik, mens Henrik Frydendal blev administrerende direktør for Inno-Sign A/S.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062