23948sdkhjf

Finansdirektør siger farvel til vækstraket

Chemometec, der fremstiller apparater til celletælling, skal igen på jagt efter en ny finansdirektør.

I en selskabsmeddelelse til Nasdaq fremgår det, at CFO Bent Faurskov har valgt at fratræde sin stilling med udgangen af maj måned.

- Vi vil gerne takke Bent for hans indsats i ChemoMetec og ønsker ham held og lykke fremover, lyder det fra Chemometec i meddelelsen.

Bent Faurskov har ikke været længe på posten hos Chemometec. Han tiltrådte i oktober 2021, hvor han afløste Claus Madsen, der også opsagde sin stilling for at søge nye udfordringer.

Bent Faurskov kom til Chemometec fra en stilling som CFO i det danske selskab Agillic, der er noteret på First North, og forinden havde han en lignende position i blandt andet det danske børsnoterede selskab Dalhoff Larsen & Horneman Group (DLH).

I det seneste fulde regnskabsår 2020/21 lagde Chemometec 31 procent til toplinjen og omsatte for 281 millioner kroner og realiserede et driftsresultat på 135,6 millioner kroner.

ChemoMetec har nogle af verdens førende medicinalvirksomheder blandt sine kunder, herunder Novartis, Novo Nordisk, H. Lundbeck, Merck, AstraZeneca og Johnson & Johnson.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095