23948sdkhjf

Trackman får ulve i folden

TrackMan har indgået en aftale med fodboldklubben FC Midtjylland, som med fodboldsporingsløsningen kan give et datadrevet løft i træningen.

Det fortæller Trackman i en pressemeddelelse.

- At få Midtjylland ombord på lang sigt bidrager kun til det momentum, som vi støt har opbygget i de sidste par år, siger Jordan Garbutt, Head of Football hos Trackman.

- Det er en klub, der virkelig tænker fremad i sin metodologi og hvordan den bruger data, og jeg tror, ​​at deres stigning til toppen af ​​spillet i Danmark samt at blive stadig mere konkurrencedygtig i Europas bedste konkurrencer kun tjener til at validere deres tilgang.

TrackMans fodboldløsning bruger i lighed med den mere kendte golftracker-løsning, doppler radarteknologi til at levere meget præcis feedback på boldens bane, når den sendes af sted.

Det kan fodboldklubber især bruge til at forbedre færdighederne i dødboldsituationer. Og så giver det trænerne tal og statistikker til at følge udviklingen af spillerne. 

-Vi forbedrer konverteringsraterne for kritiske målscoringsmuligheder som direkte frispark og straffespark. Vores banebrydende træningsbaneprodukt giver spillere mulighed for at registrere, måle, evaluere, udvikle og optimere deres sparkefærdigheder for at maksimere deres muligheder, siger Jordan Garbutt.

TrackMan, der har hovedkvarter i Holte nord for København, beskæftiger godt og vel 350 medarbejdere og omsatte i 2020 for 741 millioner kroner. Den akkumulerede indtjening siden 2011 er på 1,1 milliarder kroner.

Virksomheden leverer også teknologi til baseball, og det danske herrelandshold i fodbold gjorde brug af Trackmans teknologi under træningen ved EM-slutrunden sidste sommer.  

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063