23948sdkhjf

Nordjyder giver håndslag på produktionen af den nye Saphe Drive-serie

Det bliver EMS'eren Cre8tek, der skal producere den nye serie af Saphe Drive-trafikalarmer. Det fortæller parterne i en pressemeddelelse.

Siden starten i 2015 har Saphe lanceret flere nye serier af trafikalarmer. Seneste skud på stammen er Saphe Drive Pro og Saphe Drive Mini, der blandt andet er kendetegnet ved at have farveskærm. 

Cre8tek har været med i udviklingen af de nye produkter. Nu får virksomheden også kontrakten på produktionen.

- Cre8tek er super gode i designfasen i forhold til, hvordan vi får trafikalarmerne til at virke for brugeren, og hvordan vi gør dem lettere at samle i produktionen. Vores designere svarer til arkitekten, der tegner huset, hvorefter Cre8tek er konstruktøren, der færdigbygger huset ud fra tegningerne. De er meget omhyggelige omkring, at kvaliteten skal være i orden, siger Freddy Sørensen, stifter og CEO for Saphe.

Om Saphe:

  • Saphe er teknologivirksomheden bag en af Danmarks mest populære trafikalarmer.
  • 1 ud af 4 danske bilejere har Saphe siddende i forruden.
  • Siden starten i 2015 har Saphe lanceret flere nye serier af trafikalarmer.
  • Seneste skud på stammen er Saphe Drive Pro og Saphe Drive Mini, der blandt andet er kendetegnet ved at have farveskærm.

Kilde: Saphe

Runder en million 

Cre8tek er en EMS-virksomhed, som imødekommer udfordringen ved både at have dansk og kinesisk islæt.  I Danmark er virksomheden repræsenteret i Hjørring, hvor Poul Dørup Olesen driver salg og kundesupport tæt på kunderne. Samtidig driver forretningspartneren Yilin Pei udviklingsafdelingen og produktionen i Kina. 

- Vi har et supergodt samarbejde med Saphe, og vi er stolte over, at vi sammen med Saphe er med til at skabe IoT-produkter, der kan gavne mange mennesker, siger Poul Dørup Olesen.

- Saphe Drive Pro og Saphe Drive Mini er ”state of the art” inden for trafikalarmer - blandt andet på grund af et meget informativt og flot farvedisplay. Vi betragter Saphe som en long-term-partner. Deres innovative tilgang - kombineret med vores solide erfaring inden for udvikling og produktion af pålidelige elektronikprodukter - er en god basis for, at vi kan videreudvikle samarbejdet omkring fremtidige produkter, lyder det fra direktøren.

Saphe har netop rundet den første million af solgte trafikalarmer og er kommet nærmere målet om at blive Nordeuropas foretrukne selskab for trafiksikkerhed og mobilitet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093