23948sdkhjf

Demant udvider topledelsen

Demant udvider pr 1.april koncernledelsen med to medlemmer til i alt fire.

Arne Boye Nielsen, President of Diagnostics and Communications, og Niels Wagner, President of Hearing Care, træder ind i topledelsen sammen med CEO Søren Nielsen og René Schneider, CFO.

- Tilføjelsen af Arne og Niels til direktionen afspejler den succesfulde udvikling af Demant Group, og jeg er overbevist om, at det udvidede ledelseshold har evnerne og erfaringen til at fortsætte vores bemærkelsesværdige rejse mod at blive verdens førende høreapparat-virksomhed, siger Niels B. Christiansen, bestyrelsesformand for Demant.

Arne Boye Nielsen har arbejdet for Demant i over 30 år og har bestridt sin nuværende stilling siden 1996. Niels Wagner har været en del af Demant siden 1996, med et par afstikkere, og har været President of Hearing Care siden 2015.

- Jeg er meget begejstret over at få Arne og Niels med i direktionen. Begge har været værdsatte og betroede kolleger i de sidste mange år og gennem en periode, hvor virksomheden har udviklet sig uhyre meget. Deres bidrag som ledere har været vitale for at udvikle Demant til den virksomhed, vi ser i dag, og jeg ser frem til at fortsætte vores tætte samarbejde i fremtiden, hvor vi vil blive ved med at eksekvere vores ambitiøse strategier og planer, siger Søren Nielsen, CEO for Demant.

Demant omsatte i 2021 for 18,4 milliarder kroner og havde et driftsresultat på 3,4 milliarder kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063