23948sdkhjf

Nordcad fejrer 25 år som OrCAD-forhandler

Fra motorcykelsalg til Danmarks største: Den nordjyske leverandør af løsninger til elektronikudvikling ser tilbage på 25 år i branchen.
Nordcad kan i år fejre 25 års samarbejde med OrCAD som Danmarks største leverandør af løsninger til elektronikudvikling med flere end 3.300 installerede systemer.

Nordcad blev grundlagt i 1987 med ret til at sælge OrCAD, hvilket i starten foregik på motorcykel rundt i Danmark. Allerede året efter kom de første ordre i hus, og i 1990 tiltrådte Arvid Thorndahl i virksomheden som salgschef.

Han blev i juli 1994 medejer af firmaet, som skiftede navne fra Nordcad til Nordcad Systems.

- Et større produktudbud og mere avancerede tekniske løsninger betød, at vi var nødt til at styrke den tekniske afdeling. Så i juli 1995 tiltrådte Ole Ejlersen som tekniker. Efter nogle år som applikationsspecialist blev han udnævnt til supportchef og 1. februar 2006 blev han udnævnt til teknisk chef for Nordcad. Det er han stadig, fortæller Arvid Thorndahl.

Da Cadence Design Systems i 1999 overtog OrCAD, blev Nordcad udnævnt til Cadence Channel Partner og fik samtidig mulighed for at markedsføre Cadences Allegro-produkter i Danmark.

Det blev hurtigt en succes. Nordcad/OrCAD fik roser for både at være stabil og anbefalelsesværdig i de markedsundersøgelser blandt tool-brugere, Ingeniøren foretog i perioden fra 2001 til 2008, og i mellemtiden voksede Nordcad stille og roligt.

I dag huserer 12 personer i virksomheden, hvoraf de otte er fast inventar.

Og med store kunder som Bang & Olufsen, Velux, Terma, Thrane & Thrane, Oticon og GN samt størsteparten af de professionelle PCB bureauer i spidsen er Nordcad Systems i dag Danmarks største leverandør af løsninger til elektronikudvikling og har installeret mere end 3.300 systemer.

- Vores forretningskoncept er at have et tæt samarbejde og dialog med kunderne - og at vi lokalt kan støtte vore kunder bedst muligt, så de får det optimale udbytte af deres investering, fastslår Arvid Thorndahl med en tilføjelse om, at jubilæumsåret blandt andet fejres med kampagnepriser på en række OrCAD-produkter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078