23948sdkhjf

Dansk milepælsprojekt får prisen: "Innovative Project of the Year 2021"

Det mest innovative projekt i 2021. Sådan lyder prædikatet, som det rumænske digitaliseringsprojekt INAGO kan bryste sig med.

INAGO-projektet, som har den danske robotproducent Shape Robotics som kerneleverandør, modtager prisen ved Avantis Awards på BETT London senere i denne måned.

- Det er med stor glæde, ydmyghed og taknemmelighed, at jeg vil være til stede i London ved Pergola Wharf, for at løfte denne meget særlige pris til ære for vores 5-årige arbejde og hele sammenslutningen af INACO-professionelle, dedikerede til bedre uddannelse. Vi er beæret over denne internationale påskønnelse, og det giver os tillid til, at vi gør det rigtige for uddannelsessystemet i Rumænien. fortæller Andreea Paul, lektor. Ph.d. og Præsident og Projektkoordinator for NGO INACO.

Om Smartlabs:

  • Et SmartLab leveres som et fuldt udstyret teknologilaboratorium til digital og kreativ læring, for elever i alle aldre.
  • SmartLabs implementeres af Shape Robotics sammen med samarbejdspartnere i Rumænien og indeholder et bredt spektrum af state-of-the-art teknologisk udstyr, såsom robotter, 3D printere, og VR-briller.

Kilde: Shape Robotics

Shape Robotics er allerede begyndt at installere de første 100 undervisningslaboratorier, kaldet Smartlabs, i Rumænien. Den indsats venter Shape Robotics at kunne fakturere omkring 60 millioner kroner for.

Der er samlet set tale om etableringen af 1.175 SmartLabs over de næste år. 

- Stor ros til Andreea Paul og INACO. Det er en velfortjent hæder de nu modtager på baggrund af deres mangeårige arbejde med at digitalisere skolerne i Rumænien. Vi ser nu ind i en massiv udrulning af INACO’s SmartLab koncept, der forventeligt vil være et teknologisk kvantespring i de rumænske skoler, siger André Reinhard Fehrn, der er CEO for Shape Robotics. 

I den sidste ende er det ambitionen, at samtlige 6200 skoler i Rumænien skal have et Smartlab. Shape Robotics har foreløbigt kontrakt på de første 100, men ligger det lidt i kortene, at med en succesfuld levering inden sommer, så står den danske virksomhed forrest i køen til de næste mange.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094