23948sdkhjf

Ambu henter finansdirektør i Schweiz

Det bliver Thomas Schmidt, general manager for Roche Pharma Switzerland AG, der afløser den mangeårige finansdirektør for Ambu, Michael Højgaard.

Skiftet sker 1.juni skriver Ambu i en selskabsmeddelelse.

- Igennem det seneste årti har Michael Højgaard været medvirkende i transformationen af Ambu til verdens største engangs-endoskopi-virksomhed. Under hans embedsperiode har Ambus omsætning vokset fra en milliard til fire milliarder kroner, siger Juan Jose Gonzalez, CEO for Ambu.

- Ikke alene opbyggede Michael vores finans, IT og juridiske afdelinger, men spillede også en stor rolle i at lægge strategien for virksomheden. På det personlige plan har Michael været en betroet og betænksom partner, og jeg ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser, lyder det fra topchefen.

Thomas Schmidt flytter til Danmark fra Schweiz i forbindelse med jobskiftet. I over 20 år har han været en del af topledelsen i Roche gruppen, hvor han senest har fungeret som general manager for Roche Pharma Switzerland AG.

- Thomas har en baggrund i global healthcare og solid finansiel erfaring i at opbygge innovationsdrevet forretning. Jeg er sikker på at Thomas' erfaring vil hjælpe Ambu til fortsat at lede skabelsen af markedet for engangsendoskopi, siger Jørgen Jensen, formand for Ambus bestyrelse.

Læs mere om: Ambu
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094