23948sdkhjf

Startup flytter hjemmefra efter syv år på DTU

Indesmatech er endegyldigt vokset ud af rammerne på DTU i Lyngby og flytter til Herlev 1.maj.

- Vi har som iværksættervirksomhed haft stor glæde af, at have et relativt lille lejemål på DTU, men nu har vi brug for meget mere plads, siger Søren Manicus, der er CEO for Indesmatech

- Når man har en mindre virksomhed, så passer det rigtig godt at bo i et kontorhotel, men vi kunne allerede se sidste år, at vores liv som startupvirksomhed er ovre.

Webshoppen fylder mere og mere

Indesmatech er en virksomhed i vækst. Omsætningen for 2021 steg med 40 procent i forhold til 2020. Bundlinjen viser et øget overskud til 0,8 millioner kroner, og staben er gennem året udvidet fra 12 til 18 medarbejdere på tværs af de lande, som den kommende Herlev-virksomhed arbejder i.

Om Indesmatech:

  • Indesmatech arbejder på tre forretningsområder i tre teknologiområder.
  • Først og fremmest er man nordeuropæisk agent for otte amerikanske og asiatiske chipproducenter. Den del tegner sig for cirka halvdelen af forretningen.
  • En fjerdedel af omsætningen kommer fra rådgivning af producenter og den sidste fjerdedel fra den webshop, hvor man sælger færdige LoRaWAN løsninger.

Der er kommet flere medarbejdere hos Indesmatech, men det er navnligt forretningsbenet med webshoppen, hvor man sælger færdige LoRaWAN løsninger, der fylder ret meget efterhånden. Indesmatech er lagerførende på samtlige produkter.

I 2022 omsætter den del af forretningen for et tocifret millionbeløb.

- Indesmatech flytter ind i lokaler, hvor vi får omkring fire gange så meget plads og vareelevator og sådan nogle fancy ting. Vi har været rigtig glade for kontakten og samarbejdet med DTU, men det kan vi sagtens opretholde, selvom vi nu flytter ud for os selv, siger Søren Manicus.

Virksomheden så dagens lys i 2014 og ejes 50/50 af Rune Petter Domsten og Søren Manicus.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125