23948sdkhjf

Robotfirma tager KUBO Robotter med til stort fokusmarked

De danske robotvirksomheder Shape Robotics og KUBO Robotter har indgået en distributionsaftale. Det betyder at Shape Robotics får KUBO på paletten, når de bearbejder det rumænske marked.

Det fortæller parterne i en pressemeddelelse.

Shape Robotics har fået foden inden for i store offentlige projekter i Rumænien hvor EU og den Rumænske regering i disse år investerer massivt i landets undervisningssystem. 

I landets ”Recovery and Resilience Plan” er der afsat mere end tre milliarder euro til investering i en digitalisering og modernisering af skolerne hvor der bl.a. skal bygges 1.175 SmartLabs og 10.000 informatik-lokaler.

KUBO Robotics står bag undervisningsrobotten KUBO som hjælper børn i børnehaver og indskolingen med at komme i gang med kodning og digital forståelse. 

- Vi er glade for samarbejdet og ser frem til at få de mindste elever i Rumænien godt i gang med kodning på en sjov og håndgribelig måde, siger Henrik Lunde, CEO i KUBO.

Shape Robotics får altså nu mulighed for at tilbyde skolerne i Rumænien mere komplette løsninger baseret på et bredere sortiment af undervisningsteknologi. 

- KUBO-robotten er en rigtig god læringsplatform til de yngste elever og en naturligt trædesten for eleverne inden de begynder at bruges vores eget Fable Robot system. Der er gode synergier i dette samarbejde, siger André Fehrn, CEO i Shape Robotics.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094