23948sdkhjf

Tung CEO-profil tager tøjlerne i Estron

Them-virksomheden Estron har fået ny CEO. Kabelproducenten har netop overladt roret til Peter Lyhne Uhrenholt, der kommer til fra en toppost hos den internationale teknologivirksomhed Triax.

- Vi er meget glade for at Peter har sagt ja til stillingen som CEO og til at blive en del af Estron-teamet. Peter har en tung CEO-profil med en lang karriere indenfor high-tech software og electronics på internationalt plan. Han kombinerer en teknisk forståelse og nysgerrighed med en kommerciel, forretningsorienteret profil, som vi vurderer, er afgørende for at kunne lede estron og videreudvikle virksomheden, formulerer bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Om Estron:

  • Estron er internationalt førende indenfor udvikling og produktion af ultrafine litzetråde, miniature-kabler og konnektorer.
  • Etableret i 1994, i Them ved Silkeborg, og har produktion i Danmark, Vietnam og Mexico.
  • Kundeporteføljen inkluderer blandt andre de største globale høreapparatsproducenter.
  • Virksomheden beskæftiger mere end 400 medarbejdere.

Peter Lyhne Uhrenholt overtager posten fra Charlotte Aahøj Kert, der har fungeret som interim CEO, siden Kim Nyborg Carlsen trådte tilbage med udgangen af december. Med Peters tiltrædelse i starten af denne uge er Charlotte Aahøj Kert igen tilbage i rollen som CFO.

- Det er med stor glæde og ydmyghed at jeg nu er med ombord hos estron-teamet, der gennem mange år har bevist deres værdier og styrker i markedet, siger Peter Lyhne Uhrenholt.

- Estron har nogle fantastiske kompetencer og produkter, der i den grad er relevante for kunderne og dermed grundlaget for yderligere vækst. Jeg ser frem til at fortsætte den positive udvikling og sammen med teamet at fortsætte ekspansionen, siger den nye CEO. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141