23948sdkhjf

Robotspecialister henter stor ordre hos detailkæde

De odenseanske robotspecialister fra Element Logic har indgået en stor aftale med helsekostkæden Helsam.

De skal levere et Autostore-robotlager med 40 robotter, som Helsam skal bruge til deres lager, efter kæden har fået en større onlinebutik.

Kontrakten mellem Element Logic Danmark og Helsam er underskrevet, og installationen af anlægget går i gang senere på året.

Samarbejdet med Element Logic vækker glæde hos Helsam.

- Vi vil gerne styrke vores position yderligere og stå knivskarpt inden for helsekostsegmentet. Og vi har ikke tænkt os at vige pladsen. Det er denne investering en understregning af, siger Kenneth Guldager, adm. direktør i Helsam Gruppen.

Fra Helsams lager i Sønderborg skal de 40 lagerrobotter stå for stort set alle varepluk og servicere både Helsam Gruppens engrossalg samt salg til private, ikke mindst Helsam og Mecindo skal fremover stå for en stor del af væksten, herunder også i Norge og Sverige.

- Vores satsning på e-handel giver en helt anden måde at plukke på end tidligere. Det handler om tempo og volumen og om at minimere tid og omkostninger per pluk, og her har vi brug for den effektivitet og fleksibilitet, som robotlageret fra Element Logic giver os, siger Kenneth Guldager.

Element Logic er verdens førende integrator af Autostore-robotlageranlæg og har leveret anlæg til en lang række danske virksomheder - herunder Proshop, Kids-world, Sanistål, Creative Company og Billig-arbejdstøj.dk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.064