23948sdkhjf

Norlys får grønt lys til opkøb af IT-hus

Med en godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er Norlys’ køb af it-virksomheden Mjølner Informatics meget tæt på at være en realitet. Der forventes at være closing på handlen den 1. juli 2022, hvor 84 Norlys it-medarbejdere overgår til Mjølner Informatics.

- Vi glæder os til at byde vores nye kolleger velkommen. Norlys og Mjølner har i forvejen et tæt samarbejde, og jeg er ikke i tvivl om, at sammenlægningen bliver en succes både forretningsmæssigt og kulturelt, siger Brian Gottorp Jeppesen, der er administrerende direktør i Mjølner.

Med Norlys som nye ejere skal Mjølner Informatics fortsætte sin vækst. Der er sat et klart mål om, at andre kunder fortsat skal fylde mindst halvdelen af opgaveporteføljen.

Ny bestyrelsesformand i Mjølner

Med godkendelsen tiltræder Niels Duedahl, der er administrerende direktør i Norlys, også som formand for Mjølner Informatics’ bestyrelse.

- Købet af Mjølner Informatics er et vigtigt strategisk skridt for Norlys. Vi har behov for at øge vores digitale slagkraft betydeligt, så vi kan gennemføre den store it-transformation, som vi befinder os midt i. Jeg glæder mig til at indtræde i bestyrelsen og tage aktivt del i Mjølners udvikling og vækst, siger Niels Duedahl.

Den nye bestyrelse i Mjølner Informatics, hvor en yderligere post skal besættes, består af:
- Niels Duedahl, adm. direktør, Norlys
- Anders Bauditz, adm. direktør, Norlys Energy Trading
- Morten Bilgrav Mathiasen, direktør, Norlys IT
- Henrik Tufvesson, Senior Partner, Implement Consulting Group (Nuværende bestyrelsesmedlem i Mjølner Informatics)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078