23948sdkhjf

Necas: CERN er også for de små

Danske elektronikvirksomheder kan sagtens byde ind på opgaverne for CERN, som langt fra udelukkende handler med store virksomheder.
De danske elektronikvirksomheder skal være endnu bedre til at opsøge ordrer fra eksempelvis CERN. Og det behøver ikke være så umulig en opgave endda.

- Umiddelbart tror man måske, at CERN er en kæmpe organisation, der kun handler med store virksomheder, og sådan er det også i forbindelse med konstruktionen af store enheder, men når tingene først er etablerede, så er det de enkelte afdelinger, der selv køber ind i stor stil for at få tingene til at køre, og her er der gode muligheder for at komme ind, siger adm. dir. i Necas, Ib Gosmer, til elektronikbranchen.dk.

CERN er forpligtet til at placere ordrer i Danmark, der modsvarer de bevillinger, den danske stat sender den anden vej. Og selv om samarbejdet på mange måder er udviklende for virksomheden, er der efterhånden også økonomiske fordele for Necas.

- For os er det yderst interessant at levere til CERN - også kommercielt. Det er noget vi kan mærke positivt på bundlinjen, siger Ib Gosmer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125