23948sdkhjf

Aalborgensere fortsætter stærk vækst i Q2

Den nordjyske softwareudvikler Wirtek, der hjælper virksomheder med at udvikle softwareløsninger og elektroniske produkter, har godt gang i forretningen, og det understreges endnu engang i et nyt regnskab for andet kvartal.

Så sent som i maj skruede de op for forventningerne til regnskabsåret efter et stærkt Q1, og den flotte vækst fortsætter i Q2.

Ikke mindre end 59 procent lød væksten i omsætningen på, mens driftsresultatet (EBITDA) voksede med 190 procent sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Det vækker glæde hos Wirtek-CEO Michael Aaen.

- Vi ser tilbage på endnu et kvartal med stærk vækst - omsætningsfremgangen i Q2 2022 blev på 59 procent og væksten i driftsresultatet (EBITDA) blev på hele 190 procent. Fremgangen er positivt påvirket af CoreBuild-opkøbet i 2021, men den positive udvikling i Q2 2022 dækker også over en organisk vækst på 27 procent.

Han uddyber, at de med det flotte kvartalsresultat i baghånden også er i gang med et opkøb.

- Vi vil fortsætte med at levere på vores vækststrategi og har for nylig underskrevet en omfattende, ikke-bindende aftale (Letter of Intent) om at købe et profitabelt og vækstorienteret softwareselskab. Det forventede opkøb er i tråd med Wirtek’s Accelerate25XL strategi og udbygger Wirteks konsulentydelser samt understøtter den internationale salgsekspansion. Den solide økonomiske udvikling sikrer, at Wirtek er godt rustet i forhold til den nuværende markedssituation med geopolitiske usikkerhed, manglen på kvalificerede IT-medarbejdere, høj inflation og risikoen for recession i EU og USA. Derfor fastholder vi også vækstforventningerne til 2022, lyder det fra Michael Aaen.

Wirtek A/S
Regnskabsår Q2 2022 Q2 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 15,4 9,7
Driftsresultat (EBITDA) 1,7 0,6
Resultat før skat 1,3 0,3
Kilde: Wirtek

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129