23948sdkhjf

Invisio vokser på professionelt udstyr

Den dansk/svenske headset-producent oplever i øjeblikket stor ordretilgang på området for professionelt udstyr. Og det kan ses på bundlinjen for årets andet kvartal.
Invisio satte i andet kvartal salgsrekord. Og det er ikke første gang, påpeger Lars Højgård Hansen, adm. direktør for Invisio Communications:

- Under andet kvartal havde vi en fin ordretilgang og vi havde det største salg af professionelle produkter nogensinde, lyder direktørens kommentar til det netop offentliggjorte regnskab.

- I fem af de seneste syv kvartaler er salget af de professionelle produkter steget sammenlignet med tilsvarende perioder de forudgående år. Og i tre af de fem seneste kvartaler har salget af det professionelle udstyr slået rekord, uddyber han.

I årets andet kvartal øgede Invisio sin omsætning til 11,9 mio. svenske kr. fra 10,8 mio. svenske kr. i samme periode året før. Herunder steg omsætningen på området for professionelt udstyr fra 9,2 mio. svenske kr. sidste år til 11,9 mio. svenske kr. i år.

Resultatet før skat endte på 4,6 mio. kr. mod 5,2 mio. kr. året før. På det professionelle marked var resultatet uændret. Driftsresultatet endte i et underskud på 6 mio. svenske kr.

Professionelt udstyr driver væksten
For halvåret er selskabets omsætning faldet til 18,1 mio. svenske kr. mod 20,4 mio. svenske kr. året før, men inden for området professionelle produkter steg omsætningen med 5,4 pct. til 18,1 mio. svenske kr.

Alene i maj måned landede der to store ordrer i bogen hos Invisio, som har været medvirkende til væksten.

Læs også: Invisio får ordre fra militær specialstyrke
Læs også: Invisio får millionordre fra forsvaret

Resultatet før skat endte i plus på 7,3 mio. svenske kr. og der er dermed tale om et lille fald i forhold til året før, hvor man i samme periode realiserede et resultat på 10,7 mio. svenske kr. Driftsresultatet er for første halvår negativt på 13,9 mio. svenske kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078