23948sdkhjf

Fusioneret Danfoss-selskab vil fordobles på fem år

Tidligere på ugen fik Danfoss grønt lys af myndighederne til at fusionere datterselskabet Silicon Power med tyske Semikron.

Det samlede selskab får en årlig omsætning på 4,5-5,0 milliarder kroner og er blandt verdens tre største producenter inden for effektmoduler, som blandt andet bruges i elektriske køretøjer samt i vindmølle- og solcelleindustrierne. Det skriver Børsen.

Ambitionerne for det fusionerede selskab er dog langt højere.

- Målet er at fordoble omsætningen inden for de næste fem år. Det er klart, at det er en voldsom vækst, men det er baseret på, at markedet er inde i et inflection point (bøjningspunkt, red). Vi kommer ind i en helt anden vækstdynamik. Vi har allerede vækst nu, men det bliver på en meget højere klinge, siger Danfoss’ koncernchef Kim Fausing til Børsen.

Målet bunder blandt andet i, at bilindustrien forventer en årlig vækst i salget af elbiler på 30 procent i de kommende år.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/danfoss-vil-fordoble-nyfusioneret-milliardsats-inden-for-fem-aar?b_source=seneste-nyt&b_medium=row_1&b_campaign=list_52

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5