23948sdkhjf

Dansk PCB-leverandør på nye hænder

Fra den 29. august slutter PCB-leverandøren Møn Print A/S sig til Icape Group og bliver til Icape Denmark.

Møn Print har været indenfor det trykte kredsløb i mere end fem årtier og har erfaring fra egenproduktion. Siden 2014 har virksomheden fokuseret på at betjene sine 200 kunder via et netværk af 13 fabrikker, der servicerer den danske elektronikbranche, 

Tina Pedersen, CEO i Møn Print, ser meget optimistisk på det nye tilhørsforhold og på fremtiden for Icape Danmark

- Icape Group har en fantastisk struktur med lokale kontorer i mange lande og med mere end 600 medarbejdere rundt om i verden. Takket være sin organisation, netværk, globale strategi og dokumenterede processer, er Icape Group blevet en stor aktør i PCB-branchen. Vi er glade for at interagere med en så seriøs, dedikeret og succesrig virksomhed for at se fremad med tillid til vores kunder. Med Icape Group forventer vi at blive en af de førende PCB-leverandører i Danmark, siger Tina Pedersen. 

Erfarent hold

Hos Icape Group er Cyril Calvignac, administrerende direktør, særdeles glad for at indlemme teamet fra Møn Print i sin danske organisation.

- Vi er meget stolte over at byde et så talentfuldt team velkommen i vores organisation i dag for at styrke vores position i denne region. Møn Prints baggrund i den danske PCB-industri er uovertruffen, og det er en rigtig god nyhed for Møn Print og Icape Groups kunder i Danmark, at vi fra nu af går sammen om at dele alle Icape Groups ydelser med en lokal aktør i PCB-branchen. Vi er overbeviste om, at det serviceniveau, vi vil være i stand til at levere, vil være uovertruffent på dette marked, siger Cyril Calvignac.

Icape Danmark vil være bosiddende på Møn Prints lokation i Stege med sælgere fordelt i det øvrige Danmark. 

På baggrund af overtagelsen forventes i de kommende år en markant vækst i omsætningen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111