23948sdkhjf

Første gang på E-22: Ikke kun hyggesnak

- Vi har eksisteret siden 2008, men vi har levet lidt i det skjulte.

Sådan lyder det fra administrerende direktør i den aalborgensiske EMS-virksomhed Tridane, Casper Reinhold, der i anledning af årets Eletronikmesse har taget turen til Odense.

Det er nemlig første gang, at den nordjyske EMS'er lægger vejen forbi den odenseanske elektronikmesse. Casper Reindhold fortæller til Electronic Supply, at turen i høj grad bruges på at hilse på virksomhedens kunder.

Men de er ikke kommet til Odense blot for at hyggesnakke med eksisterende kunder - de håber også at skaffe nye af slagsen.

De har de seneste år nemlig gjort mere og mere ud af ingeniør-delen af virksomheden. Derfor vil de gerne differentiere sig fra en klassiske EMS'er, der "bare" producerer komponenter. Med det øgede fokus på ingeniør-delen tilbyder de således udvikling, re-designs, cost optimization og produktionsforberedelse, og håbet er, at andre på messen vil få øjnene op for det.

- Vi vil jo gerne række ud og vise potentielle kunder, at vi også har en udviklingskapacitet i kraft af vores ingeniører, siger Casper Reinhold.

Adspurgt til hvorvidt Tridane også bruger messen som en mulighed for rekruttering, kan Casper Reinhold fortælle, at det ikke er det primære fokus. I stedet har de på det punkt øjnene rettet mod deres eget nabolag.

Med Tridanes placering i det østlige Aalborg ligger de nemlig tæt på Aalborg Universitet, der er højt anset for deres ingeniøruddannelser.

- Så vi forsøger primært at rekruttere ved at være i dialog med universitetet og ansætter studentermedhjælpere fra universitetet, som på sigt kan komme på fuldtid, siger Casper Reinhold på E-22.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078