23948sdkhjf

Core-Emt i tysk samarbejde

Med tyske Achat5 som leverandør af board handling kan Core-Emt A/S nu tilbyde et komplet sortiment af produkter til den moderne SMD linje i hele Scandinavian.
Hos Core-Emt er ét af de langsigtede mål at kunne tilbyde kunderne en total produktportefølje. Samarbejdet med Achat5 bringer virksomheden et stort skridt i den rigtige retning, og vækker derfor naturligvis glæde hos administrerende direktør i Core Emt, Steen Haugbølle.

- Achat5 leverer board handling såsom loading, unloading og conveyors. Tilgangen gør, at vi med vores andre samarbejdspartnere, Yamaha, BTU og Viscom, nu kan tilbyde vores kunder en komplet produktionslinje i hele Scandinavian, udtaler han.

Med på E-12
Med base i Tyskland har Achat5 fået etableret sig flere steder i Europa og altså nu også i Skandinavien, hvor Core-Emt er eneforhandler af produkterne. Og Ifølge Steen Haugbølle er det ikke tilfældigt, at Achat5 har oplevet en stor fremgang.

- Achat5 har igennem de sidste 10 år leveret såvel standard som kundespecifikke løsninger. Achat5 har stor forståelse for detaljen, som gør, at den enkelte kunde oplever, at intet er umuligt i forhold til håndtering af print, og at ændringer i et produkt kun er en opringning væk, fortæller Steen Haugbølle, der blandt andet vil sætte fokus på det nye samarbejde på næste uges E-12-messe:

- Vi kommer til at have repræsentanter for både Yamaha, BTU, Viscom og så selvfølgelig også Achat5 på vores stand ved messen. Det er vigtigt for Core Emt A/S at gøre folk opmærksomme på, at vi med dette nye samarbejde har taget endnu et skridt imod at kunne levere de perfekte løsninger til den skandinaviske elektronikindustri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062