23948sdkhjf

Shape opjusterer forventningerne efter opkøb

I august kunne Shape Robotics annoncere, at de havde opkøbt den rumænske samarbejdspartner VTS.

Den aftale kan blive særdeles indbringende for Shape Robotics, idet VTS i fjor omsatte for knap 27 millioner kroner, og det får da også den danske Edtech-virksomhed til at opjustere forventningerne til årets regnskab.

Det oplyser Shape Robotics i en pressemeddelelse.

Mere præcist lyder opjusteringen på, at man nu forventer en omsætning for 2022 på 81-93 millioner kroner mod det hidtil forventede 75-85 millioner kroner.

- Med opkøbet på plads er vi klar til at levere flere Smartlabs til uddannelsessystemet i Rumænien og har dermed sat os i en god stilling til at kunne skalere til andre lande med lignende digitaliseringsambitioner og investeringer i Edtech. Vores ambition er at blive en førende Edtech-leverandør i Europa, og i år har vi foretaget os nogle afgørende kvantespring, som positionerer os bedre end nogensinde, siger CEO André Fehrn i pressemeddelelsen.

Sammen har INACO og Shape Robotics udviklet et Smartlab-koncept, som nu forventeligt skal installeres på 1175 skoler over en tidsramme på 3-4 år. Hvert Smartab har en faktureringsværdi på cirka 600.000 kroner.

Shape Robotics har i første halvår af 2022 indgået to partnerskaber med henholdsvis Altex, Rumæniens største it- og elektronikforhandler, og elektronikgiganten Samsung Electronics.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079