23948sdkhjf

Printca solgt

Det britiske selskab Graphic PLC har overtaget ejerskabet af den nordjyske printproducent.
Med opkøbet vil Graphic PLC styrke sin position inden for produktion af komplekse printplader til fx forsvars-, luftfarts-, medicinal-, industri- og telekom-segmenterne.

Graphic har 44 års erfaring inden for branchen, og med købet af Printca har man produktionsfaciliteter i Storbritannien, Kina og Danmark. Koncernen har ca. 600 ansatte og omsætter for små 270 mio. kr. årligt.

- Jeg er overbevist om, at Graphic er et fremragende match for os, og med deres avancerede teknologi-ekspertise og finansielle styrke vil vi være i stand til at drage yderligere fordel af vores kundebase. At blive udvalgt at Graphic er en kompliment til vores medarbejdere for deres pligtopfyldenhed og engagement. Hele vores organisation ser frem til vækst som en del af Graphic Group, siger Jan Nielsen, CEO hos Printca.

- Jeg er enormt glad for dette skridt i Graphic’s udvikling. Graphic og Printca har den samme forretningsetik og det samme kundedrevne perspektiv. Med deres højt specialiserede rumfarts-godkendelser vil vi have et fuldt produktprogram, der kan støtte selv de mest ekstreme behov i vores kundebase, siger Rex Rozario, bestyrelsesformand for Graphic Plc.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141