23948sdkhjf

Endnu en Shape Robotics-ordre: For 10,5 millioner Steam Labs, tak

Windaco Resources har placeret en ordre på 10,5 millioner kroner hos Shape Robotics.

For den nette sum skal der leveres 22 af Shape Robotics Steam Labs til uddannelsesinstitutioner i Rumænien. Den samlede ordreværdi er på over 10 procent af den forventede omsætning for året.

Windaco Resources er en af Shape Robotics samarbejdspartnere i Rumænien.

- Vi har nu modtaget en ordre fra endnu en stærk partner i Rumænien. Ordren er et bevis på, at vores indgående arbejde med at skabe et solidt partnerskabsbaseret netværk i Central‐ og Østeuropa bærer frugt. Vi forventer at se flere ordrer i millionklassen i takt med, at markedet modnes yderligere, og tilstrømningen af kapital til investering i digitaliseret uddannelse øges, siger CEO André Fehrn i en fondsbørsmeddelelse.

Skalerer op

Shape Robotics har i år forberedt organisationen til hurtigt at kunne skalere op, blandt andet for at imødekomme den kraftigt stigende efterspørgsel på uddannelsesteknologi i EU og på verdensmarkedet.

Ordren på 10,5 millioner kroner er blot den seneste af ordrer til uddannelsesinstitutioner i Rumænien. I september modtog Shape Robotics en ordre via en samarbejdspartner i Rumænien. Ordren vil blive leveret i af Shape Robotics' rumænske filial og VTS, som Shape Robotics tidligere på året opkøbte.

Det er netop partnerskaber direktøren forventer sig meget af.

- Vores eksklusivaftaler med en række tunge partnere sætter os i en gensidig win‐win situation, hvor vores partnere vinder store udbud, blandt andet fordi de kan få al teknologi og undervisningsmateriale leveret fra Shape Robotics i én nøgleklar løsning. Jo flere digitale fingeraftryk vi i disse måneder placerer i vores hovedmarked Rumænien, desto bedre bliver vores case i de næste lande, vi vil vinde markedsandele i. Vores partnerskabsbaserede strategi viser sig effektiv og vokser sig stadigt mere robust, siger CEO André Fehrn.

Opjustering

I løbet af det sidste års tid har den danske EdTech‐virksomhed indgået to skelsættende eksklusivpartnerskaber med Altex, Rumæniens største it‐ og elektronikforhandler, og elektronikgiganten Samsung Electronics og har derved skabt en pipeline uafhængig af Smartlab‐projektet sammen med INACO, der efter planen skal installere 1.175 SmartLabs over en periode på 3‐4 år.

Den. 9. september 2022 blev opkøbet af Video Technic Systems (“VTS”) gennemført, og i samme ombæring blev forventningen til årets omsætning hævet med godt og vel 10 pct. fra spændet DKK 75‐85 mio. til DKK 81‐93 mio.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt i Aquaturu-konkurs: Hiver Toke Reedtz i retten
Sensor-eksperter er landet i nyt marked ved "et sjovt tilfælde": Vi får mere at se til
Elektronikvirksomhed ruster op på trivslen: - Det tærer på kræfterne
Mærsk lægger digitalt prestigeprojekt i graven
En stor bølge af konkurser rammer nu
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Leder IDAG

Send til en kollega

0.109