23948sdkhjf

Sandhed eller konsekvens?

- Det er det helt store spørgsmål hos ETK EMS Group på årets messe. Hemmelighedsfyldt som altid, er elektronikunderleverandøren igen i år klar med en lidt alternativ messestand.
ETK EMS Group, der tidligere på året skiftede navn fra ETK Elektronik, står igen i år klar på elektronikmessen – og endnu en gang er det med et hemmeligt es i ærmet.

"Kom på messe og få en bedre holdning" lød opfordringen sidste år fra virksomheden, der under temaet "selvironi og selverkendelse" havde taget en frisør og to massører med til at forkæle de besøgende ved virksomhedens messestand.

I år er temaet på ETK’s stand "Sandhed eller konsekvens", men hvad der gemmer sig bag den overskrift, vil salgsdirektør Michael Ravn ikke ud med.

- Jeg synes folk skal komme med på messen og se, hvad det handler om, griner han og tilføjer:

- Men det bliver helt sikkert godt!

Tre i én
ETK Elektronik, der blev etableret i 1978, opkøbte sidste år sjællandske Zoma Electronic samt Zomas fabrik i Thailand. For overfor omverdenen at vise, at der stadig er tale om én samlet virksomhed skiftede ETK Elektronik i starten af 2012 navn til ETK EMS Group, mens de tre fabrikker skiftede navn til henholdsvis ETK EMS Frederikssund, ETK EMS Skanderborg og ETK EMS Asia Productions Ltd.

Uden at sige for meget løfter Michael Ravn sløret for, at alle tre fabrikker har en central rolle i ETK’s hemmelige planer for dette års messe. De vil derfor alle være repræsenteret på virksomhedens stand.

Og det er da heller ikke det eneste, som salgsdirektøren vil løfte sløret for.

- Som noget nyt kan man komme på messe og få job hos ETK, vi har nemlig valgt at tage en række stillingsopslag med på messen, siger salgsdirektøren og forsætter:

- Det gør vi, fordi vi håber på, at der kommer nogen fordi, der kunne være interesseret i at arbejde hos os. Men også for at være lidt anderledes – det kan vi nemlig godt lide at være, griner Michael Ravn.

Det bliver en fantastisk messe
Selvom Michael Ravn tror, at der i år vil være færre deltagere på messen end for to år siden, er han sikker på, det bliver nogle rigtig gode og givtige dage.

- Jeg tror stadig, det bliver en hyggelig og sjov messe – vi får det i hvert fald sjovt. Vi får helt sikkert en fantastisk messe, som vi plejer, lyder det fra en begejstret salgsdirektør, der lige som en sidste appetitvækker får listet ind, at ETK som endnu en ny ting på messen, vil have live transmissioner fra sine produktioner.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079