23948sdkhjf

Franskmand i Nordens Paris vil forvandle velkendt produkt til en pengemaskine

I Aalborg er parisiske Jeremie Pierre Gay godt i gang med at bygge en forretning op omkring den 3D-printer, han for 15 år siden byggede i sit private hjem.

Det skriver Nordjyske.

Som 23-årig havde franskmanden gjort kometkarriere hos det amerikanske telekommunikationsfirma Motorola, hvor han som projektleder havde ansvaret for at få 80 ingeniører i fem forskellige lande til at arbejde sammen.

Alligevel fandt han i weekenderne tid til sit hobbyprojekt i form af 3D-printeren. Ingeniøren var vild med tanken om at bygge en maskine, der kunne gøre folks produkter og idéer til virkelighed, men to udfordringer sprang ham i øjnene.

Dels var markedsprisen for 3D-printere efter ingeniørens vurdering alt for høj, dels var han ikke imponeret over den eksisterende forretningsmodel, hvor producenterne udelukkende tjente penge på salg af maskinerne. Derfor besluttede Jeremie Pierre Gay at fokusere på softwaren bag maskinen, og i dag samarbejder virksomheden Create It Real med kunderne om at udvikle produkter lige fra korsetter til skosåler. Den model har ifølge virksomhedsstifteren været ganske succesfuld.

– Den samarbejdende tilgang har givet mening for alle. Vi har hjulpet de tyske skosålsmagere med at skabe et førhen uopnåeligt produkt, og vi er nu markedsledere for 3D-print af skosåler og har fået en lang række af forretningspartnere, siger Jeremie Pierre Gay.

Siden 2017 er staben i virksomheden firedoblet til i dag 16 ansatte, men succesen er endnu ikke slået igennem på bundlinje, der siden 2018 har været i rødt, senest med et 2021-tab på 6,8 mio. kr. Det er dog ikke noget, der vækker bekymring hos franskmanden.

– Vi har fordoblet vores medarbejderstab, samtidig med at vi investerer stort med forventningen om et afkast. Vi vil blive ved med at investere i nye markeder og teknologier, fordi vi går efter en langsigtet sejr, og den her tilgang er måden, hvorpå vi kommer i mål, siger Jeremie Pierre Gay.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Sensor-eksperter er landet i nyt marked ved "et sjovt tilfælde": Vi får mere at se til
Elektronikvirksomhed ruster op på trivslen: - Det tærer på kræfterne
Mærsk lægger digitalt prestigeprojekt i graven
En stor bølge af konkurser rammer nu
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Kina buldrer frem på robotliste - Danmark fortsætter nedturen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Leder IDAG

Send til en kollega

0.11