23948sdkhjf

Ny ejer vil se Printca vokse

De ansatte på Printca kan ånde lettet op. Den nye ejer, britiske Graphic Plc., ser store muligheder i det danske opkøb.
Med Graphic’s opkøb af Printca blev 46 arbejdspladser reddet i Aalborg, og fremadrettet kan der meget vel blive tale om nyansættelser.

- Vores plan er at få virksomheden til at vokse. Ikke skære ned, men vokse. Lige nu er vi nødt til at køre den, som den er, men vores planer på langt sigt er at få virksomheden til at vokse ved at gå ud og finde nye forretningsområder til dem. Vi har en meget bred række af kunder her, og vi kender også en masse potentielt nye kunder, som påtænker at gå ind i … rumfarts-sektoren, siger administrerende direktør for Graphic, David Pike, til Evertiq.com.

Netop Printca’s kompetencer og godkendelser inden for rumfartsindustrien var en af hovedårsagerne til, at Graphic valgte at investere i Aalborg-virksomheden. Graphic var nemlig ikke selv godkendt som leverandør til rumfartsvirksomheder, og opkøbet giver derfor nye vækstmuligheder.

CEO hos Printca Danmark, Jan Nielsen, ser også masser af vækstmuligheder i de kommende år. Han hæfter sig først og fremmest ved, at Printca nu er blevet en del af en stor koncern, og at det vil give større tillid hos de store OEM-kunder.

Derudover nævner han virksomhedens maskinpark som et oplagt sted at investere i de kommende år – især ser han store muligheder i at udvide med yderligere HDI-teknologi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125