23948sdkhjf

Genbrugs-IT-virksomhed får ny landechef

Lasse Garby er ny dansk country manager for technology lifecycle management-specialisten 3Stepit. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Den 1. november tiltrådte Lasse Garby som ny landechef for 3stepit, som arbejder for at gøre anskaffelsen og brugen af IT mere bæredygtig.

– Jeg er meget begejstret for at blive en del af det fantastiske team hos 3stepit. Der er ingen tvivl om, at den cirkulære økonomi vil spille en afgørende rolle for at muliggøre den grønne omstilling i Europa. Jeg ser frem til at støtte det danske team i at styrke 3stepit yderligere som en nøglepartner i organisationers grønne og digitale transformation, uanset deres størrelse eller branche, siger Lasse Garby.

De kommende EU-regulativer “The Corporate Sustainability Reporting Directive” og “The Corporate Sustainability Due Diligence Directive” står til gennemførsel senest i 2026, og Lasse Garby tager altså tøjlerne i en tid, hvor bæredygtigt IT er højaktuelt.

Danske virksomheder og offentlige instanser er nemlig storforbrugere af IT-udstyr, og mange tager ikke højde for administration, vedligehold, afskaffelse eller genanvendelse af udstyret.

– Offentlige og private organisationer i Danmark skal snart leve op til meget strenge lovmæssige oplysningskrav, når det kommer til deres virksomheds miljøpåvirkning, håndtering af e-affald og implementering af cirkulær økonomi. 3stepit er en betroet partner for virksomheder af alle størrelser i denne overgang til en mere bæredygtig og ansvarlig måde at håndtere den teknologi, der er kernen i deres drift, siger Lasse Garby.

Om 3Stepit

  • Tilbyder en ende-til-ende tilgang til at erhverve, administrere og opdatere it-enheder, der er omkostningseffektiv, praktisk og miljøvenlig.
  • Renoverer og videresælger udtjente IT-enheder.
  • Forhindrer med egne ord en halv million enheder i at blive ødelagt og sendt til lossepladsen hvert år.

Kilde: 3Stepit

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Politiet stopper efterforskning af IT-gigant i diktatur-sag
Robotfirma indgår aftale på 60 millioner med IT-sværvægter
Apple hjemtager mikrochip-produktion efter global krise
Terma udvider direktionen med ny Executive Vice President
Unge fik prøvet robotter i praksis
Der sælges færre smartphones på verdensplan
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Leder IDAG

Send til en kollega

0.079