23948sdkhjf

Audientes gør sig klar til de amerikanske og europæiske markeder

Med mindre end ét år på markedet i Indien er den københavnske virksomhed Audientes allerede på vej videre ud i verden.

CEO Steen Thygesen har over for Electronic Supply givet udtryk for, at det indtil videre fine salg i Indien kan åbne dørene for andre nærliggende markeder, men her stopper Audientes ikke. For nu vil de også indtage Europa og USA.

Men det bliver på en lidt anderledes måde, for mens de siden foråret har haft deres selvjusterende Ven-høreapparat på markedet østpå, så vil de lancere deres nye produkt, Companion by Audientes, i USA og Europa.

Companion adskiller sig fra Ven ved, at det ikke juridisk set er et høreapparat. Det er et produkt, som hjælper mod høretab, men det er ikke i samme grad et klinisk produkt, og fokus vil ligge på, at det kommer salg i detailhandlen, hvor alle i princippet kan købe det.

Venter på certificeringer

Ifølge Steen Thygesen er forklaringen på, at det er Companion og ikke Ven, som de lancerer i Europa og USA, at de endnu ikke har lov til at sætte det på markedet.

- Ven kan ikke sælges i USA og Europa som høreapparat, før produktet får de rette certificeringer. Det er vi indstillede på at gøre, men vi ser det som et fremtidigt skridt, som der løbende arbejdes på, siger han.

- Men vi er en ung virksomhed, og vi vil gerne ud på markedet, siger Steen Thygesen om Companion-lanceringen.

Steen Thygesen lægger desuden vægt på, at selvom Companion inden for kort tid kommer på markedet, så er produktet ikke kun udviklet til at blive solgt i den tid, hvor man venter på de rette godkendelser af Ven i Europa og USA. De ser stort potentiale i at sælge høretabsprodukter over disken.

- Consumer-markedet skriger på selvhjælpsløsninger, så der er et marked for det, og når vi ser frem i tiden, vil vi gerne have at Ven og Companion kan sælges på de samme markeder sideløbende, lyder det fra Steen Thygesen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Politiet stopper efterforskning af IT-gigant i diktatur-sag
Robotfirma indgår aftale på 60 millioner med IT-sværvægter
Apple hjemtager mikrochip-produktion efter global krise
Terma udvider direktionen med ny Executive Vice President
Unge fik prøvet robotter i praksis
Der sælges færre smartphones på verdensplan
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Leder IDAG

Send til en kollega

0.125