23948sdkhjf

EMS-boss tog over fra stifteren og lavede rekordregnskab: - En kulturforandringsproces

Tilbage i februar trådte et nyt ansigt ind på ledelsesgangen hos den nordsjællandske EMS'er Tronex, da Jan Storgaard trådte til som administrerende direktør i stedet for ejeren og stifteren af virksomheden, Stig Nielsen.

Jan Storgaard kom med flere års erfaring fra Demant, og nu kan direktøren gøre status over sine første ni måneder på posten, der blandt andet har budt på rekordregnskab i EMS-virksomheden.

- Det har været en spændende og lærerig proces. Jeg kom fra Demant, som havde egen produktion og stordrift til her, hvor vi servicerer en masse kunder med forskellige behov. Så der er megen variation, fordi der er mange behov, der skal tilgodeses. Det gør, at hverdagen bliver indholdsrig, og det har været spændende, siger Jan Storgaard.

Da Jan Storgaard kom ind, betød det, at Stig Nielsen trådte til side og blev teknisk salgsdirektør i stedet. Den omvæltning har også været en interessant proces, lyder det fra Jan Storgaard.

- Processen med at gå fra en ejerledet virksomhed til en selvbærende organisation er en kulturforandringsproces, som der kommet godt gang i, men som også kommer til at fortsætte det næste stykke tid.

Jan Storgaard har fundet sig godt tilpas i Tronex' ambitioner om fortsat at vækste forretningen, og han har allerede taget fat på områder, hvor han gerne vil gøre en forskel, om end han også har brugt energi på at komme helt ind i arbejdsprocesserne i virksomheden, der i seneste regnskabsår lavede knap 7 sorte bundlinjemillioner.

- Det kræver tid at komme ind og forstå alle arbejdsmekanismerne. Men noget af det, jeg har haft mest fokus på, er organisationen, og hvordan vi får hvert fagområde til at løfte sig, siger Jan Storgaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyder sætter omsætningsrekord og tidobler bundlinjen
Dansk Microsoft-chef stopper - afløser er fundet
Gomspace henter 134 EU-millioner
Østjyske drone-folk skal redde fjernvarmen
Andenviolinen har taget over og skabt en vækstsucces
WS Audiology taber milliarder på trods af omsætningsvækst
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Leder IDAG

Send til en kollega

0.079