23948sdkhjf

Nyt om navne: Homatic Engineering napper project manager i Vestas

Stigende efterspørgsel efter udviklingsprojekter hos ingeniørvirksomheden Homatic Engineering har medført tilgang i medarbejderstaben.
Udviklingshuset, som er specialiseret inden for Device Development og Testing & Approval, styrker nu indsatsen på project management. Det sker med ansættelsen af Kim Stenild som ny project manager.

Den nye project manager kommer til at indgå i et team af specialiserede ingeniører indenfor hardware og software, og det øgede fokus på project management skal skabe yderligere værdiskabelse i Homatic Engineerings udviklingsprojekter.

Kim Stenild kommer fra en stilling som project manager hos Vestas Technology R&D i Århus. Han har før dette mange års erfaring med projektledelse fra teknologi- og it-branchen - heriblandt som project manager i Radar Systems ved Terma og som leder af internationale SW udviklingsprojekter samt outsourcing projekter ved Ericsson og Tieto.

Kims fokus kommer til at ligge på en styrkelse af projektledelsesfunktionen hos Homatic Engineering for at optimere kundernes udbytte af projekterne og samtidig at styrke effektiviteten internt i firmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.489