23948sdkhjf

Terma udvider direktionen med ny Executive Vice President

Rum- og forsvarsspecialisterne fra Terma har besluttet sig for at stykre ledelsen, og i den forbindelse har de hentet Thomas Rosenkilde Anderson ind.

Thomas Rosenkilde Anderson kommer til at blive en del af direktionen i Terma i rollen som Executive Vice President for Global Sales and Portfolio Management.

Det oplyser Terma i en pressemeddelelse.

Thomas Rosenkilde Anderson kommer fra en stilling som Executive Vice President og CCO hos Hottinger Bruel & Kjær, mens han ogsåå tidligere har været Group VP hos Grundfos og har 20 års erfaring med ledelse og salg hos Nokia.

Den nye EVP er uddannet ingeniør fra DTU og har en ledelsesuddannelse fra CBS. Hovedpersonen selv er glad for at skulle starte i sit nye job.

- I min optik skiller Terma sig ud som et dansk high-tech-ikon, og jeg er meget spændt på at være med. Jeg ser frem til at møde alle de gode kolleger og kunder. Jeg er sikker på, at vi kan opnå fantastisk resultater sammen i de kommende år, siger Thomas Rosenkilde Anderson i pressemeddelelsen.

Jes Munk Hansen, CEO hos Terma, glæder sig til at få den nye mand om bord.

- Jeg er sikker på, at Thomas er et ideelt match for Terma og den rette profil til at styre vores kommercielle organisation i de næste skridt i vores forretningsstrategi. Thomas har god erfaring med de kommercielle aspekter af komplekse produktporteføljer. Gennem mere end 25 år med internationale ledelsespositioner har Thomas styret teams på tværs af hele kloden og har leveret markante resultater i high-tech kommercielle organisationer, siger Jes Munk Hansen.

Thomas Rosenkilde Anderson kommer til at starte i det nye job 1. februar næste år, hvor han overtager de ansvarsområder, som Steen M. Lynenskjold tidligere har haft.

Steen M. Lynenskjold har i mellemtiden sat sig i stolen som Executive Vice President for Government and Partnerships, lyder det i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kaotisk 2023-start i elektronikbranchen: Fyringer og konkurser på stribe - og et enkelt lyspunkt
Universal Robots: Ny EU-aftale fremtidssikrer den danske robotindustri
Droneleverancer skal effektivisere havvind
24 job reddet på sønderjysk køleskabsfabrik
Dronevirksomhed er gået konkurs
UV-virksomhed får endnu en hæder
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.234