23948sdkhjf

EMS'er forudser stærkt år men aner sorte skyer i horisonten

Det seneste regnskabsår var godt for ETK EMS, der voksede på toppen og dog måtte indkassere en mindre tilbagegang på bundlinjen, men ikke desto mindre er bestyrelsesformand Kurt Bering Sørensen fortrøstningsfuld for det igangværende 2022/2023-regnskabsår.

Han hæfter sig især ved, at der er kommet bedre styr på den komponentmangel, som har præget de sidste par år.

- Det går meget bedre med komponenterne, men der er enkelte områder, hvor vi stadig oplever mangler, og det afstedkommer visse forstyrrelser, siger Kurt Bering Sørensen og uddyber, at de derfor har opfordret deres kunder til at lægge ordrerne i god tid.

Og Kurt Bering Sørensen er da også godt tilfreds med, hvordan regnskabsåret går indtil videre.

- Vi er kommet rigtigt godt i gang med 2022/2023. Dels har vi en stor ordrebeholdning, selvom der var en vigende efterspørgsel i december, men med den generelle tilgang af kunder og mersalg til de eksisterende kunder er vi fortsat i stand til at vokse væsentligt i forhold til for et år siden, lyder det fra Kurt Bering Sørensen.

Han tør dog alligevel ikke erklære sig helt sikker på fremtiden, for der er stadig mange usikkerheder.

- Vi kigger ind i 2023 med spænding, fordi vi endnu ikke ved, hvad krigen i Ukraine, den høje inflation og den vigende købsvilje hos slutbrugerne kan betyde. Men så langt så godt er vi kommet godt i gang, siger Kurt Bering Sørensen.

Ifølge ETKs årsrapport tror man stadig på en videre vækst i 2022/2023-regnskabet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125