23948sdkhjf

Midtjyder opkøbt af kapitalfond

Den danske kabelproducent Estron er blevet solgt.

Silkeborg-virksomheden, der leverer til høreapparatbranchen herunder virksomheder som Sonova, Demant og GN, er blevet solgt til den danske kapitalfond Erhvervsinvest, der nu sidder på 85 procent af aktierne.

Det skriver Børsen.

I 2019 fik Estron en stor investering fra Executive Capital, der blandt omfatter Proshop-stifter Poul Thyregod, der også er formand for bestyrelsen i Estron.

Han kommer også fortsat til at eje en mindre del af Estron, men hos den nye majoritetsinvestor er Thomas Marstrand, ledende partner i Erhvervsinvest, begejstret for overtagelsen.

Han håber at kunne accelerere væksten i Estron, der har produktion i Danmark, Mexico og Vietnam.

- Det skal både ske ved organisk vækst og kapacitetsudvidelse. Selskabet har en god position inden for høreapparater, men vi vil gerne yderligere ind på audio og kommunikation, siger Thomas Marstrand til Børsen.

Thomas Marstrand vil overfor avisen ikke afsløre nærmere detaljer om prisen, som han kalder "fornuftig".

Estron, der specialiserer sig i udvikling og produktion af ultrafine litzetråde, miniature-kabler og konnektorer, havde i seneste offentlige regnskab, der gik til udgangen af 2021, en bruttofortjeneste på knap 62 millioner kroner og en bundlinje, der viste godt 15 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.103